Herskapelige hus

Når vi hører om herskapelige hus, tenker vi ofte på det klassisk inspirerte, storslåtte og praktfulle. Det gjenspeiles i våre herskapshus, som for mange representerer den virkelig store husdrømmen. Oppfyll drømmen med et herskapelig hus fra Norgeshus, som lar det staselige forenes med smarte planløsninger for et moderne familieliv.

Herskapelige hus med klassisk inspirasjon

Våre arkitekttegnede, herskapelige hus henter inspirasjon fra klassiske skjønnhetsideer og det storslåtte og praktfulle i bygningskunsten. De herskapelige husene er rikt utsmykket og kjennetegnet av elementer som søyler, småsprossede vinduer, utskjæringer og buede balkonger. Huset er fløydelt, og rommene er luftige og alltid med god høyde til taket. Dette er elegante detaljer som sammen med moderne planløsninger gjør herskapshusene svært anvendelige. Husk at med en utleiedel vil drømmen, selv om det virkelig herskapelige huset, være nærmere enn du tror.

Gjør ditt herskapelige hus til virkelighet

Bestill huskatalogen fra Norgeshus. Der vil du finne mange gode råd og verdifull inspirasjon til det som kan bli ditt eget herskapshus. Vi hjelper deg med å tilpasse huset, slik du vil ha det. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt unikt for din tomt. Norgeshus har forhandlere over hele landet som leverer herskapelige hus. Finn din lokale forhandler her.

Gods i kveldslys