Er du vår nye tømrer?

Oppdragene strømmer inn til oss, og vi er nå på utkikk etter flere dyktige tømrere som kan bygge trygge hjem for fornøyde boligkunder på Øvre Romerike. 

Vi verdsetter våre ansatte høyt. Hos oss får du mer enn bare en jobb!
Vi verdsetter våre ansatte høyt. Hos oss får du mer enn bare en jobb!

Hvem er vi?

Norgeshus JOS Bygg er en solid håndverksbedrift som i år feirer 20 årsjubileum i bransjen. Vi holder til i egne lokaler på Ørn Industriområde på Dal og er i dag 35 ansatte. Vi står støtt i markedet og har på de siste årene omsatt for omkring 120 millioner kroner.

Vi bygger arkitekttegnede eneboliger, leilighetsprosjekt og småhusbebyggelse i tillegg til rehabilitering og tilbygg. Våre utbyggingsområder er hovedsakelig i kommunene Eidsvoll, Nes, Gjerdrum, Ullensaker og Nannestad. Her kan du se hva vi har ute på markedet i dag. 

Som alle vet, er boligbransjen for tiden inne i en usikker periode. Norgeshus Jos-Bygg er en del av Jos-Gruppen, som med sine selskaper har store tomtereserver. Dette er med på å sikre jobber i flere år fremover. Så om du er interessert i en trygg jobb i en trygg bedrift, bør du se på hva vi kan tilby. Kanskje du er tømreren vi leter etter!  

Vi søker etter:

 • 1 tømrer
 • Selvstendige tømrerlag som ønsker å bygge for oss.

Kvalifikasjoner:

 • Svennebrev eller lang/bred erfaring
 • Evne til å jobbe selvstendig, men også en god lagspiller
 • Førerkort B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Positiv og serviceinnstilt

Hva kan vi tilby:

 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Lønn og betingelser etter avtale

Søknad:

 • Søknad m/ CV sendes til steffen.dahlen@norgeshus.no 
 • Søknadene vil bli behandlet fortløpende
 • Tiltredelse etter avtale
 • Søknad må skrives på norsk

  

De mest fornøyde boligkundene i markedet

Vi er svært opptatte av å gi våre kunder gode opplevelser gjennom hele prosessen; fra den første henvendelsen til innflytningsklar bolig. Vi legger mye prestisje i alt vi foretar oss, noe som har resultert i flere høythengende utmerkelser. Prognosesenteret kåret oss i 2019 til det byggefirmaet i landet med de mest fornøyde boligkundene. Vi har også utmerkelser som årets forhandler og årets markedsfører hos Norgeshus, og av Boligprodusentenes Forening kåret til landets beste boligbygger. Dette er selvfølgelig priser vi setter stor pris på, men det viktigste for oss er å gi kundene våre det de vil ha. 

Norgeshus - landets 3.beste arbeidsplass

Vi verdsetter våre ansatte høyt, og legger ned mye arbeid i å skape gode arbeidsforhold i et godt arbeidsmiljø. Som en del av Norgeshus gjennomfører vi årlige medarbeiderundersøkelser fra analyseselskapet Great Place To Work, som hvert år kårer de beste arbeidsplassene i landet og i Europa. Her har Norgeshus hevdet seg helt i toppen gjennom flere år, og vi ble i 2020 kåret til den 3. beste arbeidsplassen i landet og den 24.beste i Europa. 

Som ansatt hos oss vil du bli en del av en sammensveiset gjeng som er stolte av jobben de gjør. Vi er opptatte av at våre ansatte trives og har det godt på jobb, men vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn bare en jobb. Vi legger derfor opp til mange aktiviteter og sosiale tilbud også utenom arbeidstid.  

 

Ønsker du å vite mer?

Er det noe du lurer på eller vil vite mer om? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor med dine spørsmål i kommentarfeltet, så svarer vi deg opp. 

Du kan også ta direkte kontakt med Steffen Dahlen, daglig leder i Norgeshus Jos Bygg: steffen.dahlen@norgeshus.no  / 415 14 301