Trollstien

14 arealeffektive leiligheter i et trivelig område under utvikling - her blir det godt å bo!

Trollstien
Trollstien

Gode opplevelser i Trollstien

Trollstien ligger i bakkant av Trollåsen-feltet som er et attraktivt område under etablering og som vil bli perfekt for deg, uansett livsfase. Å flytte inn i en leilighet gir rom for andre attraktive aktiviteter enn hagestell og snømåking.

Boligfeltet Trollåsen ligger like ved Sundet, sentrum av Eidsvoll. I tillegg til skoler og barnehager finner man her et hyggelig handelssentrum som frister med koselige nisjebedrifter, vinmonopol, alt av forretninger, treningssenter, hyggelige kafeer, kino, konsertlokaler og alt annet av kulturtilbud. Dette er et sentrum man trives i.

Fra boligfeltet til Sundet er det gang/sykkelveg.

Her bygger vi to leilighetsbygg over to etasjer med parkering i parkeringskjeller. Gode og funksjonelle planløsninger - se boligvelger for ledige leiligheter: www.trollstien.no

Tur, trening og lek rett i nabolaget

Området byr forøvrig på fantastiske friluftsmuligheter sommer som vinter, med turstier, sykkelløyper, badevann, fotballbaner og lekeplasser.
Det er kort vei til idrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren. Her finner du også Eidsvollhallen, som er den lokale svømmehallen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Eidsvoll og Kiwi Eidsvoll.
Både Sundet og nye AMFI Eidsvoll på Råholt byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg.

I Eidsvoll sentrum er det “sørlandsidyll” med egen båthavn, og herfra har man mulighet for å dra båtveien til Mjøsbyene Hamar, Gjøvik og Lillehammer.

Eidsvoll er sentralstopp for Gardermobanen med mulighet for hurtigtog til bl.a. Gardermoen (10min), Lillestrøm (24 min), Oslo S (35min). Her kan du ta toget til Hamar (41 min), med avgang hver time, eller til Oslo S med tre avganger pr time.

Her får du muligheten til å realisere boligdrømmen!