Arkitekttegnede eneboliger i massivtre i Støleveien.

Boligene ligger på Stølehalvøya, ytterst mot Skagerrak. Her kan du fra takterrassen nyte sola fra morgen til kveld. Området har alt man kan ønske seg i et moderne bomiljø; naturskjønne og landlige omgivelser nær sjø, skjærgård og hav, trygge oppvekstvilkår og kort avstand til barnehage, skole, arbeid og byliv. 

Boligene er i utgangspunktet prosjektert med 2 etasjer + takterrasse, men kan bygges med 3 etasjer
Boligene er i utgangspunktet prosjektert med 2 etasjer + takterrasse, men kan bygges med 3 etasjer

Nærme sjøen, landlig og bynært

Vesterli på Støle er omgitt av kulturlandskap, fjorder, sjø og skjærgård - alt som kjennetegner Sørlandet. I dette vakre området skal det bygges fem arkitekttegnede eneboliger. Området har alt man kan ønske seg i et moderne bomiljø: naturskjønne og landlige omgivelser nær sjø, skjærgård og hav, trygge oppvekstvilkår og kort avstand til barnehage, skole, arbeid og byliv. Grimstad sentrum og Universitetet i Agder, inkludert Teknologiparken, ligger i kort avstand fra Støle. I tillegg er det kort avstand og kjøretid til Dyreparken, Sørlandssenteret, Kristiansand sentrum og Kristiansand lufthavn.

Et trivelig oppvekstmiljø

De naturskjønne omgivelsene spiller en viktig rolle for trivsel, og for de fleste familier er barnas trivsel og enkelhet i hverdagen for de voksne avgjørende faktorer når det gjelder å vurdere bomiljøet. En ny barnehage er planlagt langs den nye Støleveien, og avstanden til Holviga barne- og ungdomsskole er 4 km - kort nok til å sykle på trygge sykkelstier og langt nok til at barna har rett på skoleskyss. Dette gjør det praktisk, enkelt og trygt for både barn og voksne.

 

Se annonsen på Finn.no

Last ned prospekt