Bygge hytte

Finn inspirasjon til din hyttedrøm her.

Varghiet
Varghiet

Frihet og senkede skuldre

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. Norgeshus hjelper deg og dine med å utforme og bygge en hytte som vil bringe med seg trivsel og gode minner i mange år fremover.

Hvordan ser ditt hytteparadis ut?

Våre hyttemodeller er ment som din kilde til inspirasjon. Finner du ei hytte du liker, så kan vi sammen tilpasse den slik at du får akkurat det du ønsker og trenger av ei hytte. Hyttekatalogen kan du enten lese på nett eller bestille gratis tilsendt i posten.

Ønsker du ei hytte som ingen andre har, eller har du ei krevende tomt? Ta kontakt med våre arkitekter, så kan de tilpasse, eller tegne noe helt nytt og unikt. Vi ønsker å bygge en hytte som gir deg og dine det pusterommet som dere ønsker.

Bygg hytte sammen med Norgeshus

Vi i Norgeshus vil gjerne hjelpe deg hele veien fra drøm til nøkkelferdig hytte. Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge hytte, vil det bli en av våre 145 lokale forhandlere som vil følge deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg når du skal treffe de viktige beslutningene. Finn din lokale Norgeshusforhandler her.

Mann på langrenn i solnedgang
Bygge hytte

Prøv vår hyttevelger

Du har helt sikkert mange tanker rundt hvordan nettopp din drømmehytte er. Kanskje har du sett for deg hvor den skal være, hvordan den skal se ut og tenkt på alle de fine stundene du og dine skal ha på hytta. Gjennom hyttevelgeren kommer du ett skritt nærmere å virkeliggjøre hyttedrømmen!