Om Gauldal Bygg AS

Norgeshus GAULDAL BYGG AS er et byggmesterfirma med spesialkompetanse på boligbygging. Vi bygger for det meste eneboliger, rekkehus og leiligheter, både for deg med egen tomt - eller som egenregiprosjekter der vi har planlagt alt sjøl og bygger på våre egne tomter for salg.

Element
Element

 

Vi holder til på Melhus og er samlokalisert med hovedkontoret til Norgeshus. Et perfekt naboskap, da det har sine fordeler å ha arkitekter, ingeniører og andre tjenester, som de tilbyr i umiddelbar nærhet.

Gauldal Bygg AS ble stiftet i 2009, men vi har over 30 års erfaring i bransjen og vi har ca 20 års fartstid i Norgeshussystemet. Vi er i stadig vekst og for tiden er vi 20 ansatte. Alle er stort sett rekruttert lokalt fra Gauldalen/Melhus området, og de aller fleste har svennebrev. Vi er opptatt av rekruttering til faget, er godkjent lærebedrift og har alltid lærlinger ansatt.

Vi har erfaring med bygging av flere PASSIVHUS. Dette er verdifull spisskompetanse som også kommer andre boligbyggere til gode.

Vi utfører graving/grunnarbeid samt betongarbeid med eget mannskap og utstyr. I tillegg har vi egen elementproduksjon. Dette sikrer bedre kontroll i hele byggeprosessen, færre aktører involvert - og et bedre sluttresultat for kunden.

I samarbeid med lokale underentreprenører og leverandører er vi stolte av å kunne tilby noe så unikt som:
KORTREIST HANDVERK - på våre byggeplasser snakkes det stort sett TRØNDERSK!

Vi er en allsidig totalentreprenør med solid kunnskap om de siste krav og forskrifter. Vi loser deg trygt gjennom hele byggeprosessen.
NORGESHUS - det du vil ha!