Om Gauldal Bygg AS

Norgeshus GAULDAL BYGG AS er en byggmester-bedrift med spesialkompetanse på nye boliger, hytter og næringsbygg. Selskapet inngår i en konsernstruktur eid av Gauldal Holding AS. I samme konsern finner vi Gauldal Utbygging, Profil-Fasade og eierskap i Hofstadvegen 42 og i Horgmo Eiendom Januar 2023 inngås avtale om overtagelse og sammenslåing med Midttømme Entreprenør.Dette gir oss økt kapasitet og vi er bedre rustet for fremtidige oppdrag.  Gjennom våre selskaper er vi i stadig utvikling og vi skal sette preg på boligbygginga i Gauldalen.

Manitou i arbeid
Manitou i arbeid

Vi holder til i eget hus på Hofstad næringspark, ca 5 km sør for Melhus sentrum, kun 15-20 minutter inn til Trondheim sentrum langs nye motorveier.

Gauldal Bygg AS ble stiftet i 2009, men vi har over 35 års erfaring i bransjen og vi har nesten 30 års fartstid i Norgeshussystemet. Vi er i stadig vekst og etter overtagelsen av mannskapene i Midttømme Entreprør, er vi nå ca 30 ansatte. De aller fleste er lokalt fra Gauldalen/Melhus området. Mange har svennebrev eller mesterbrev og vi har alltid lærlinger ansatt. Vi er også godkjent lærebedrift i anleggsmaskinførerfaget og er sertifisert for ADK arbeid.

Vi har bygd flere PASSIVHUS - se referanseprosjekter.

God bærekraft med egen ELEMENTPRODUKSJON i Singsås - se mer om dette under fanen element. 

I samarbeid med lokale underentreprenører og leverandører er vi stolte av å kunne tilby noe så unikt som:
KORTREIST HANDVERK - på våre byggeplasser snakkes det stort sett TRØNDERSK.

Vi er en allsidig total-entreprenør med solid kunnskap om de siste krav og forskrifter.

Det gir ekstra trygghet å ha kun èn å forholde seg til når en bygger hus.
Da vil det meste henge i hop og en kommer trygt til mål - med fullført byggeprosess.