Nybygg

Har du en drøm om å bygge hus?

Dråpen moderne
Dråpen moderne

Når drømmen skal realiseres er det mye å tenkte på. Hodet er fult av idéer og ønsker, skal det være en eller flere etasjer, garasje og hage? Vi hjelper deg fra start med søknadsprosess og tegninger sammen med arkitekt. Norgeshus har et bredt utvalg ferdige hus og hytter som kan spesifiseres etter dine ønsker. Vil du ha ditt helt eget unike huse tegner vi det sammen med deg og en arkitekt. 

Ved byggestart har vi kontakt med alle fagfelt og du som kunde får tett oppfølging fra oss. Dette gjør prosessen stressfri og behagelig.

Vi tilbyr kvalitet fra start til slutt.

Hus

Nøkkelferdig bolig

Eden - en bolig med tanke på miljø og bærekraft
Eden - en bolig med tanke på miljø og bærekraft

Når du skal bygge ditt ny hjem hjelper vi deg fra start. Enten du ønsker deg et moderne, funkis-, tradisjonelt eller herskapelig hus er vi klar for å gi deg gode råd for alle fasader og planløsninger. Det er flere fordeler med å bygge nytt. Du får et hjem tilpasset deg og din familie, og et bygg med høy kvalitet og ingen skjulte feile eller mangler

Som kunde hos oss kan du få din bolig levert nøkkelferdig. Vi har faste samarbeidspartnere innen alle fagfelt og leverer total leveranse på din boligdrøm. Dette gjør byggeprosessen forutsigbar. Vi holder deg oppdatert under hele prosjektet slik at du selv kan senke skuldrene og bruke tiden på å finne møbler og gardiner til ditt nye hjem.

Grønn bolig

Å bygge hus er en av de største investeringene du gjør i livet. Det finnes en rekke tiltak for å bygge en grønnere bolig. Ved å tilrettelegge for en miljøvennlig bolig er det mulig å søke gunstigere lån, og senke de faste kostnadene når huset skal tas i bruk. I skissestadiet ser vi på materialvalg og løsninger som gjør byggeprosessen og ferdig hus mer miljøvennlig. 

 

Hytte

Et ferieparadis

Årets Farmen - hytte: Grytvasbu
Årets Farmen - hytte: Grytvasbu

Ønsker du en plass med lite støy og lavt tempo er kanskje hytte det du drømmer om. En hytte kan være så mangt, den kan være stor med plass til hele familien eller en enkel feriebolig med nærhet til naturen. Norgeshus har et godt utvalg av ferdige hytter som passer de fleste personer og områder. Uansett om du ønsker deg en hytte ved sjøen eller en hytte på fjellet hjelper vi deg med ditt prosjekt. Som på bolighus kan vi også være behjelpelig med å tegne en hytte som passer akkurat deg. 

Om du har planen og tegningene klare er vi også behjelpelig med deler av ditt prosjekt. Kanskje du skal innrede hytten selv, men ikke vil sette opp råbygget? Ta med prosjektet ditt til oss slik at vi kan lage en plan sammen. 

Næring

Næringsbygg tilpasset dine behov

Bryggehotell under oppføring på Frosta
Bryggehotell under oppføring på Frosta

Som totalleverandør kan vi ta på oss både delleveranse og totalleveranse av ulike typer næringsbygg.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.