Er du vår nye tømrer?

Oppdragene strømmer inn til oss og vi er nå på utkikk etter flere dyktige og engasjerte tømrere som kan være med på å bygge trygge hjem for fornøyde boligkunder. 

Er du vår nye tømrer?
Er du vår nye tømrer?

Hvem er vi?

Norgeshus Egersund er en solid håndverkbedrift. Vi holder til i egne lokaler i Årstaddalen i Egersund og er i dag 16 ansatte. Selskapet har en omsetning på ca 30 millioner kroner 

Vi bygger arkitekttegnende eneboliger, leilighetsprosjekt og småhusbebyggelse i tillegg til rehabilitering og tilbygg. Våre utbyggingsområder er hovedsakelig i kommunene Eigersund, Sokndal, og Bjerkreim men vi har også oppdrag som strekker seg rundt omkring i Rogaland og Agder.

Boligbransjen har både gode og dårlige tider. Vi i Norgeshus Egersund er opptatt av å ta vare på våre ansatte og vil tilby trygge jobber i flere år fremover. Vi har større egenutviklede prosjekter på gang fremover og fulle ordrereserver. Dette er med på å sikre jobber i mange år fremover. Er du interessert i en trygg jobb i en trygg bedrift så bør du se på hva vi kan tilby. Kanskje er du tømreren vi leter etter!

 

De mest fornøyde boligkundene i markedet - takket være våre ansatte

Vi er svært opptatte av å gi våre kunder gode opplevelser gjennom hele prosessen; fra den første henvendelsen til innflytningsklar bolig. En god kundeopplevelse kan ikke skapes uten at våre ansatte trives på jobb.  Som ansatt hos oss vil du bli en del av en sammensveiset gjeng som er stolte av jobben vi gjør. Vi er opptatte av at alle ansatte trives og har det godt på jobb, men vi ønsker også å tilby våre ansatte mer en bare jobb. Derfor legger vi opp til mange aktiviteter og sosiale tilbud utenom arbeidstid. 

Som en del av Norgeshus gjennomfører vi årlige medarbeiderundersøkelser i regi av Great Place to Work som hvert år kårer de beste arbeidsplassene i landet og i Europa. Her har Norgeshus hevdet seg helt i toppen gjennom flere år, og vi ble i 2020 kåret til den 3. beste arbeidsplassen i landet og den 24. beste i Europa.