Hytteidyll i skjærgården

I løpet av de siste 20 år har det nesten ikke vært en eneste hyttetomt å oppdrive her, i skjærgården på Eigerøy. Med sin unike beliggenhet, kun en times kjøring fra Stavanger planlegger vi nå 10 fritidstomter med utsikt mot Nordre Sund og svært gode solforhold. Her blir det førstemann til mølla! Salgsstart er høsten 2023, men meld din interesse allerede nå.

Hytteidyll i skjærgården
Hytteidyll i skjærgården

Beliggenhet

Det er kun 5 min med bil inn til Egersund sentrum, der du finner et rikt utvalg av butikker, serveringssteder og servicetilbud. Her er det også gjestehavn slik at du kan benytte deg av sjøveien - det er skjærgårdsidyll det! Ønsker du å oppleve storbyen, er det en time med bil inn til Stavanger.

Ellers i området er det mange fine og varierte turmuligheter, enten du liker deg i strandkanten eller i høyden. Nå til høsten starter bygginga av ny sykkelsti forbi området. Da blir det sykkelsti til sentrum og ut til Skadbergsanden hvor du finner en stor og flott badestrand med en liten freesbee-golfbane.

Har du hytte i skjærgården, så hører det med å ha båt. Det vil bli et bryggeanlegg, sannsynligvis flytebrygge med utliggere. 

 

Historisk sus 

De 10 tomtene er skilt ut fra eiendommen til det gamle småbruket Leidland som ble bygget rundt 1850. Her er det fremdeles mange spor etter gårdsdrifta, noe som gir området et spennende historisk sus.

 

Fremdrift

Reguleringsarbeidet har startet og planlagt oppstart er høsten 2023, men meld gjerne din interesse allerede nå så vil du få løpende informasjon om prosessen og anledning til å kjøp før det legges ut på markedet. 

Ønsker du å vite mer om hyttetomtene på Eigerøy?

Er du nysgjerrig på hyttetomtene og vil vite mer; fyll ut kontaktskjemaet nedenfor.

Du kan også ta direkte kontakt med daglig leder i Norgeshus Egersund, Helge Åse: helge.ase@norgeshus.no / 976 86 110