Er du vår nye medarbeider?

Er du tømrer på utkikk etter nye og spennende utfordringer? Vi i Norgeshus Byggmester Erling Skipnes er et solid byggefirma i Bodø som har bygd boliger for fornøyde kunder i over 40 år. Nå trenger vi påfyll av arbeidskraft!

Er du klar for å ta fatt på nye, spennende utfordringer som tømrer?
Er du klar for å ta fatt på nye, spennende utfordringer som tømrer?

Pr i dag er vi 25 ansatte, men med en økende oppdragsmengde har behovet meldt seg for å forsterke laget ytterligere. Nå ser vi etter to nye tømrere med bein i nesa, arbeidsglede og yrkesstolthet. Er du den vi leter etter, så kan jobben være din i morra!  

Vi driver for det aller meste innen nybygg, både av eneboliger, rekkehus og mindre leilighetskompleks - så hos oss vil du få en spennende og variert arbeidshverdag. 

Kvalifikasjoner:

  • fagbrev
  • evne til å jobbe selvstendig, men også være en god lagspiller
  • førerkort klasse B
  • beherske norsk skriftlig og muntlig
  • positiv og serviceinnstilt

Vi kan tilby:

  • spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • en jobb du vil trives i 
     

Vi verdsetter våre ansatte høyt!

I Norgeshus Byggmester Erling Skipnes har vi fokus på at alle ansatte skal ha en meningsfull arbeidshverdag sammen med gode kolleger. Her er det ikke noe som heter vi og dere - her er det oss som gjelder!  

Som en del av boligkjeden Norgeshus, en av bransjens ledende aktører, kan vi skilte med å bli kåret til landets 4. beste arbeidsplass i 2023 av det internasjonale analyseselskapet Great Place To Work. 

Vi jobber hele tiden for å legge til rette for en arbeidsplass der alle skal føle seg verdsatt, sett og hørt. Dette er faktorer som må ligge til grunn for å kunne skape et godt arbeidsmiljø, der alle trives. 

Send oss din søknad - eller stikk innom for en uformell jobbprat

Søknadsfristen har vi satt til 26.februar, men vi leser og behandler søknader fortløpende, så det er ingen ting å vente på.

Ta kontakt med oss, kanskje du er den vi leter etter!

For å komme i kontakt med oss kan du enten velge å sende oss en søknad på mail, ta en telefon - eller rett og slett stikk innom kontoret vårt for en hyggelig jobbprat.

Ta kontakt med

Lars Arne Ellefsen
Prosjektleder
lars.arne@byggskipnes.no

992 25 917

Du kan også velge å kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Vi ser frem til å høre fra deg!