Les eller bestill hyttekatalog

Bygge hytte

Kjenn på følelsen av frihet og senkede skuldre på hytta! Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. Norgeshus hjelper deg og dine med å utforme og bygge en hytte som bringer med seg trivsel og gode minner i mange år fremover.

Hvordan ser ditt hytteparadis ut? 

Hyttemodellene på denne siden kan være til inspirasjon. Du kan også bla i vår egen hyttekatalog på nett, eller bestille den gratis hjem til deg. Norgeshus bygger hytter i alle størrelser og stiler. Velg et moderne eller tradisjonelt uttrykk, moteriktig eller rustikt. Gjør de tilpasningene du ønsker i samråd med de erfarne arkitektene i Norgeshus, eller la dem tegne noe helt eget for din tomt. Vi ønsker å bygge en hytte som gir deg og dine det pusterommet som dere ønsker. 

Bygg hytte sammen med Norgeshus 

Vi i Norgeshus vil gjerne hjelpe deg hele veien fra drøm til nøkkelferdig hytte. Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge hytte, får du en trygg og erfaren hytteleverandør i ryggen når du skal treffe de viktige beslutningene. Hvilken hytte og til hvilken pris? Finn din lokale forhandler eller ta kontakt med oss direkte for en hyggelig og uforpliktende prat om din hyttedrøm. 

Koia Moderne
7 steg mot din nye hytte
Du er her.
Hvilken hytte?

Se utvalget vårt og finn det huset og den stilen som passer best for dere – moderne eller tradisjonell.

Planlegging

Når type hytte er valgt, er dere i en fase hvor det kreves mye planlegging. Involver hele familien og få alle ønsker, drømmer og behov på bordet

Tilbud og pris

Når alle ønsker for hyttebyggingen er kartlagt, gir vi dere et pristilbud basert på de tilpasningene vi er blitt enige om.

Kontrakt og framdrift

Kontrakten mellom oss og dere skrives når alle detaljer er avklart. Byggestarten blir fastsatt og dere kan sette ring rundt en dato som viser når huset står ferdig.

Byggemelding og søknader

Vi sørger for utfylling av dokumenter og søknadsskjemaer som skal sendes til ulike myndigheter.

Byggetillatelse

Dette er starten på selve byggingen. Vi setter opp fremdriftsplan og planlegger byggeprosessen.

Innflytting

Hytta er ferdig og dere kan invitere til åpningsfest på hytta!

Fant ikke drømmehytta

Ta med drømmene dine til oss. Så tar vi en god og uforpliktende prat om det huset du ønsker deg. Det eneste du risikerer er spennende ideer!