Les eller bestill huskatalog

Bygge hus

Hva er et godt hjem? Det finnes like mange svar som det finnes mennesker.  Det er vår erfaring etter å ha hjulpet tusenvis av nordmenn med å bygge hus og gjøre boligdrømmen til virkelighet. Det er derfor Norgeshus som husleverandør tilbyr å bygge hus etter din egen plan og idé. 

La deg inspirere til å bygge hus  

Tidløst, klassisk eller et moderne funkishus? Vi kan stille med gode råd for alle fasader og planløsninger. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og familien skal leve. Her har vi samlet noen ideer, som kan være et utgangspunkt, en inspirasjon, når du skal bygge hus. Gjør huset til ditt eget, og skap deg et hjem for deg og dine. Du kan også våre arkitekter tegne noe helt unikt med utgangspunkt i din tomt.  

Bygg hus sammen med Norgeshus 

Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge nytt hus, vil våre dyktige fagfolk følge deg hele veien, fra boligidé til innflyttingsklart hus. Aldri har det vært enklere å bygge hus. Finn din lokale forhandler eller ta kontakt med oss direkte for en hyggelig og uforpliktende prat om din boligdrøm. 

Dråpen Moderne
7 steg mot ditt nye hjem
Du er her.
Hvordan vil du bo?

Se utvalget vårt og finn det huset og den stilen som passer best for dere.

Planlegging

Når type hus er valgt, er dere i en fase hvor det kreves mye planlegging. Involver hele familien og få alle ønsker, drømmer og behov på bordet.

Tilbud og pris

Når alle ønsker for husbyggingen er kartlagt, gir vi dere et pristilbud basert på de tilpasningene vi er blitt enige om.

Kontrakt og framdrift

Kontrakten mellom oss og dere skrives når alle detaljer er avklart. Byggestarten blir fastsatt og dere kan sette ring rundt en dato som viser når huset står ferdig.

Byggemelding og søknader

Vi sørger for utfylling av dokumenter og søknadsskjemaer som skal sendes til ulike myndigheter.

Byggetillatelse

Dette er starten på selve byggingen. Vi setter opp fremdriftsplan og planlegger byggeprosessen.

Innflytting

Huset er ferdig og dere kan invitere til innflyttingsfest!

Fant ikke drømmehuset?

Ta med drømmene dine til oss. Så tar vi en god og uforpliktende prat om det huset du ønsker deg. Det eneste du risikerer er spennende ideer!

Se våre referanser