Bygg Assistanse

Bygg Assistanse AS ble etablert i november 1998. Vi er tolv medarbeidere med lang fartstid i bransjen.

Bygg Assistanse
Bygg Assistanse

Her bygger vi

Vi er lokalisert med lager og kontorer ved Krakelivegen 147 på Eide, og dekker i all hovedsak kommunene Hustadvika, Averøy, Gjemnes og Molde. Her har vi både privatkunder og bedriftskunder.


Bred kompetanse

Våre medarbeidere har utdannelse/erfaring innen tømrerfaget, betongarbeid, muring og flislegging. Denne samlede kompetansen gjør oss til en totalleverandør, og vi utfyller hverandre i det praktiske arbeidet. Vår kompetanse omfatter Mesterbrev, svennebrev og teknisk fagskole. Vår status som Mesterbredrift er i seg selv et kvalitetsstempel. En moderne og oppdatert utstyrspark gjør at vi kan korte ned byggetiden, noe som igjen gir økonomisk gevinst for byggherren.

Velger du Bygg Assistanse, velger du kvalitet og trygghet.

Gunstige innkjøpsavtaler

Bygg Assistanse er Norgeshus-forhandler og har gunstige innkjøpsavtaler som både vi og våre kunder drar nytte av. Som totalleverandør og forhandler av Norgeshus kan vi levere samtlige materialer til våre byggeprosjekter til meget fordelaktige priser. Vi kan også levere vinduer og diverse byggemateriale til selvbyggere som vil gjøre et godt kjøp.

Fornøyde kunder - vårt viktigste mål

Vår målsetting er ikke å bli størst, men å være det beste byggmesterfirmaet på markedet. Vi er til enhver tid oppdatert på endringer i lover og forskrifter, og vet hva kundene krever av oss. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål.