Våre kunder er blant de mest fornøyde i markedet!

Prognosesenteret slår fast at vi har blant markedets mest fornøyde boligkunder! Om det er viktig for deg å bli fornøyd når du skal bygge deg hus, da vil vi gjerne høre fra deg.

Våre kunder er blant de mest fornøyde i markedet!
Våre kunder er blant de mest fornøyde i markedet!

Bekreftelse på at kunden får det han vil ha

Frode Andre Thomassen, daglig leder i Norgeshus Boligspesialisten er takknemlig for tilbakemeldingene han har fått fra kundene på KTI-undersøkelsen* og er selvfølgelig stolt av å havne på denne lista. - Det er en stor ære for oss å bli rangert på topp 10-lista i denne kategorien. Denne anerkjennelsen bekrefter at vi leverer det kundene vil ha: boliger av ypperste kvalitet, bygd av dyktige håndverkere og levert i samsvar med avtalene som er inngått. 

Frode Andre Thomassen, daglig leder Norgeshus Boligspesialisten

Slik foregår undersøkelsen

Etter overlevering av bolig til kunde, mottar kunden en spørreundersøkelse fra Prognosesenteret. Her får kunden en rekke påstander han/hun skal ta stilling til:

  • forventninger til bolig, informasjon, valuta for pengene, personlig service m.m.
  • boligens kvalitet
  • informasjonsmateriell
  • firmaets representanter
  • pålitelighet
  • m.m.

Basert på denne undersøkelsen rangerer Prognosesenteret de ulike boligbyggerne. 

Norgeshuskjeden gikk til topps!

I oversikten over boligkjeder, gikk Norgeshus helt til topps! - Vi har vært en del av Norgeshuskjeden siden 2006, og med en slik aktør i ryggen har vi tilgang til en lang rekke tjenester, verktøy og gode innkjøpsavtaler som kommer oss - og selvfølgelig våre kunder til gode.

Ingen fremtid uten fornøyde kunder

Om vi skal overleve i denne bransjen er vi 100% avhengige av fornøyde kunder. Dette er ikke noe bare vi som sitter i administrasjonen ser viktigheten av. Dette ligger i ryggraden til alle være ansatte! Så uansett hvem du møter på av våre ansatte, så er dette proffe fagfolk som alle jobber mot et felles mål - å levere topp kvalitet.

Første steg på veien mot ny bolig - ta kontakt med oss!

Om du drømmer, er i tankeboksen eller står på startstreken; vi tar gjerne imot deg for en uforpliktende boligprat. Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg og ser vi på veien videre. 

Trenger du litt inspirasjon? Last ned, eller bestill vår huskatalog gratis HER

Vennlig hilsen

Frode Andre Thomassen
Daglig leder
Norgeshus Boligspesialisten

frode.andre.thomassen@norgeshus.no / 416 21 805