Nå trenger vi mer arbeidskraft!

Med en solid ordrereserve ser vi nå behovet for å ansette flere folk. I første omgang er vi ute etter en tømrer med fagbrev og gjerne noen års erfaring. Hos oss får du en sikker jobb i et solid firma. Er du den vi leter etter?

Nå trenger vi mer arbeidskraft!
Nå trenger vi mer arbeidskraft!

Hva vi søker etter:

  • tømrer med bein i nesa, arbeidsglede og yrkesstolthet

Kvalifikasjoner:

  • fagbrev
  • evne til å jobbe selvstendig, men også være en god lagspiller
  • førerkort klasse B
  • beherske norsk skriftlig og muntlig
  • positiv og serviceinnstilt

Vi kan tilby:

  • spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • gode betingelser, faste ansettelser
  • lite reisetid, lokal arbeidsplass

Mer enn bare en jobb

Vi i Norgeshus Bjørnstad Bygg er stolte av våre tømrere! Ikke bare for jobben de gjør, men også for de menneskene de er. Det er tømrerne som kunder og andre folk i nærområdet legger merke til, det er de som er vårt viktigste ansikt utad. Derfor legger vi ned mye arbeid for å skape en arbeidsplass som også de ansatte skal være stolte av å være en del av. Dette skal gjelde ikke bare i arbeidstiden, men også på fritiden når de møter folk på gata, i butikken,  eller om de henter barna i barnehagen eller på SFO.  

Landets 4. beste arbeidsplass

Når du våkner av at regnet trommer på taket, og ser at gradestokken har krøpet enda ett hakk nærmere null, da kan det av og til være tungt å finne motivasjon for en dag ute, ikledd ull og regnklær, det er ikke til å skyve under en stol. Men med gode kolleger du ser frem til å møte i et trygt og godt arbeidsmiljø så kan været være slik det er. Vi jobber målrettet og strukturert for å skape en arbeidshverdag som skal oppleves som både meningsfull og spennende. Som del av boligkjeden Norgeshus, en av bransjens ledende aktører, kan vi skilte med å bli kåret til landets 4. beste arbeidsplass i 2023 av det internasjonale analyseselskapet Great Place To Work

Norgeshus Bjørnstad Bygg - hvem, hva, hvor

Norgeshus Bjørnstad Bygg AS består i dag av 23 ansatte, hvorav 18 er tømrere. Vi driver hovedsakelig med boligproduksjon, entreprenørvirksomhet og eiendomsutvikling i og rundt Rakestad. Men tar også på oss andre oppgaver i perioder. For oss er det viktig å holde følge med i utviklingen i bransjen. Dette gjør at vi stadig vekk lærer å ta i bruk nye verktøy og nye produkter som igjen skaper variasjon i arbeidet. Et av punktene er at vi har kommet langt med den papirløse byggeplassen. Her har nettbrett tatt over for papirer, noe som gjør arbeidsprosessene enklere, mer oversiktlige og mer effektive.
På det menneskelige plan har vi et særlig fokus på fellesskap og gode relasjoner både i og utenfor arbeidstid. Rett som det er legger vi opp til aktiviteter og samlinger som er med på å sveise folk enda tettere sammen. Når folk trives på jobb, yter de også mer og arbeidshverdagen blir noe å se frem til. 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Hvordan søke?

Du kan enten sende oss en skriftlig søknad med CV, eller fylle ut kontaktskjemaet nedenfor for å avtale et møte. Skriv gjerne litt om deg selv i kommentarfeltet.

Vi tar imot, leser og behandler søknader fortløpende. 

Ta kontakt med 

Odd Arvid Bjørnstad
Daglig leder
Norgeshus Bjørnstad Bygg

odd.arvid@bjornstad-bygg.no / 913 93 826

Ser frem til å høre fra deg!