Tradisjonelle hus

Tradisjonelle hus fra Norgeshus bygger på det beste innen en gjenkjennelig, typisk norsk byggestil. At huset er velprøvd i stilen, betyr slettes ikke at det er kjedelig. Våre tradisjonelle hus er både funksjonelle og gjennomtenkte i bygningsdetaljene. Vi legger vekt på at familier i alle livsstadier skal kunne skape seg et hjem av våre tradisjonelle hus.

Tradisjonelle hus med det beste fra norsk byggestil

Våre tradisjonelle hus er tiltenkt familier i alle faser av livet. De tradisjonelle husene er gjerne romslige og rause med soverom. Det er godt gjennomtenkte planløsninger. Flere av våre hustyper finnes i både en tradisjonell og en moderne variant. Hvorfor ikke sammenligne dem, og kjenne på hvilke egenskaper ved huset som er viktige for deg og dine?

Bygg et tradisjonelt hus med Norgeshus

Bestiller du huskatalogen fra Norgeshus, kan vi by på gode råd og nyttig inspirasjon. Husk at hustypene bare er et utgangspunkt. Velger du å bygge et tradisjonelt hus sammen med oss i Norgeshus, vil våre arkitekter være behjelpelige med å tilpasse huset, akkurat slik du vil ha det. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt nytt. Norgeshus har forhandlere over hele landet, som leverer tradisjonelle hus. Finn din lokale forhandler her.

Vika i kveldslys