Flex 1

Fleksibelt svalgangshus som kan bygges opp med enheter i to ulike størrelser: 2-roms på 45,2 m2 og 3-roms på 58,8 m2. Boligene kan bygges over ett eller to plan og settes sammen med ønsket antall enheter avhenger av tomtestørrelse og behov.

Totalentreprenør
Arkitekt

Flex 1 er et praktisk og rimelig bygg med et flott og moderne estetisk uttrykk. Konseptet bygger på standardiserte leilighetsmoduler som kan settes sammen til bygninger med ulike størrelser. Konseptet Flex 1 kan være aktuelt for en kommune som skal bygge utleieboliger med forskjellige antall leiligheter tilpasset sitt behov. Samme konsept kan også bygges på ei privat tomt med varierende antall enheter tilpasset det private markedet som gjelder for tomten/området.

Varianten vi presenterer her består av 6 leiligheter der de 4 endeleilighetene er 3-romsleiligheter mens de i midten er 2-roms.

2-roms: 43,8 m2
3-roms: 59,2 m2

2-roms:

Leilighet med ett soverom, bad og praktisk plassert bod ved inngangsparti. Både bod og soverom har skyvedør for bedre utnyttelse av boarealet. Soverommet har også dør, men om denne ikke benyttes, vil gangen få en bedre garderobeløsning. Fra stua er det utgang til overbygd veranda. Inngangen er fra overbygd svalgang.

3-roms:

Leiligheten har tverrgående stue/kjøkken i front med utgang ut til veranda. Med bad og bod plassert på hver side av gangen, midt i leiligheten, skaper dette et naturlig skille mellom oppholdsrom og soveavdeling. Fra stua er det utgang til overbygd veranda. Inngangen er fra overbygd svalgang.

 

Kategorier
Konseptbolig Rekkehus