Eiendomsutvikler

Eier du en tomt, kan Norgeshus hjelpe deg med å bygge ut. Norgeshus samarbeider om eiendomsutvikling med grunneiere og byggherrer over hele landet. Vi leverer totalentreprise på boliger, næringsbygg så vel som offentlige bygg. Vi er bemannet og kompetent til å bidra i alle faser av prosjektet. Norgeshus gjennomfører også boligprosjekter i egen regi.

Mer om eiendomsutvikler
Eiendomsutvikler
Eiendomsutvikler

Det meste av prosjekter som gjennomføres er i egen regi, men vi har også prosjekter som kjøres i samarbeid med ulike aktører som grunneiere, eiendomsutviklere og investorer.
Uansett hvilken rolle du har av de som er nevnt over, eier du en tomt kan Norgeshus hjelpe deg med å realisere utbyggingsprosjektet. 

Våre forhandlere trenger til enhver tid påfyll av nye byggeprosjekter for å opprettholde produksjon og sysselsetting, det er derfor viktig for oss som kjede å ha et best mulig samarbeid med alle som besitter tomter som kan bygges ut, og det vi kan tilby er kompetanse innenfor alle deler av utviklingen av eiendommen, salg og markedsføring og byggeprosess. Dette gjør oss ganske unike i bransjen, her får du hjelp til alt.

Teknisk avdeling i Norgeshus foretar regulering og prosjektering av utbyggingsprosjektet og sammen med forhandlerne våre og grunneiere utvikler vi prosjekter som passer til tomtens beskaffenhet og markedssituasjon.

Les mer om vår teknisk avdeling her.

Vi har også lagt ut noen referanseprosjekter her.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby.
 

Frode Christian Holm
Salgssjef