Bestill huskatalog

Eggedal

- Ei stor og flott familiehytte med en god og praktisk planløsning. 4 soverom, en romslig stue- og kjøkkenløsning, to bad og hems åpner opp for å samle både venner og familie til trivelige hytteopphold.   

Arkitekt Norgeshus
Plantegning hems
Plantegning hems
Plantegning hovedplan
Plantegning hovedplan
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Fasade Eggedal
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Galleri
Plantegninger

Eggedal er ei stor og trivelig hytte med mange gode løsninger.

Dette er ei tradisjonell og stor hytte med god og praktisk planløsning. Hytta har et bruksareal på 107 kvadratmeter og rommer en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med åpen himling, fire soverom, to bad, vindfang og en praktisk utvendig bod. I tillegg er det hems på 30 kvm.
Den kombinerte stue- og kjøkkenløsningen er romslig. Store vinduer gir et flott utsyn og slipper inn mye lys. Fra stua er det utgang til en overbygd terrasse. Rettløpstrappa som leder opp til hemsen er sentralt plassert i rommet, og bidrar til å skape ekstra veggplass og samtidig avgrense sofakroken fra gangen. Ett av badene er plassert ved soverommene, det andre har du praktisk tilgang til fra vindfanget. Alle soverommene har god skapplass.

Tradisjonell - Flat tomt - Energimerking
B
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, hems med tv-stue? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la våre arkitekter tegne en hytte som passer din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 4
Bebygd areal 136,3 m2
Bruksareal 107,5 m2
Primærareal 107,5 m2
Lengde 16,8 m
Bredde 9,6 m
Etasjer 2
Endre
Finn Forhandler

Hvor vil du bygge drømmehytta?