Tradisjonelle hytter

En tradisjonell hytte er noe som de fleste nordmenn har varme følelser og gode minner om. Tradisjonelle hytter fra Norgeshus bygger på den klassiske og folkekjære byggeskikken, som vi kjenner igjen fra det norske hyttelandskapet på fjellet, i skogen og ved kysten.

Tradisjonelle hytter for et moderne hytteliv

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. En tradisjonell hytte fra Norgeshus vil være et fristed for tidløs hyttekos for deg og dine.

Tradisjonelle hytter skal gli naturlig inn i det vakre naturlandskapet som omgir den. Selv om tradisjonelle hytter fra Norgeshus er nostalgiske og litt beskjedne i fremtoningen, kommer de med alle muligheter for å leve ut et moderne hytteliv. De tradisjonelle hyttene står ikke tilbake på hverken smarte planløsninger eller god komfort.

Få arkitekttilpasset din tradisjonelle hytte

Tenk at de arkitekttegnede hyttene du finner på våre nettsider og i hyttekatalogen, er til inspirasjon. Norgeshus har bransjens mest komplette ingeniør- og arkitektkontor, som tilpasser utformingen av hytta, akkurat slik du vil ha den, eller tegner noe helt eget for din tomt. Norgeshus er en erfaren hytteleverandør, og våre lokale forhandlere bygger tradisjonelle hytter over hele landet. Vi leverer innflyttingsklare hytter som du vil ha glede av i mange år fremover.

Bestill hyttekatalog med tradisjonelle hytter

Bestill hyttekatalogen fra Norgeshus for mer inspirasjon og informasjon til hytteprosjektet ditt. Her vil du finne hyttemodeller med tradisjonelle og moderne uttrykk. Norgeshus’ forhandlere leverer moderne hytter over hele landet. Finn din lokale forhandler her.

Blomsterenga - en populær tradisjonshytte med moderne vri