Utsyn

De siste årene er begrepet glamping blitt en del av det norske vokabularet. Dette er camping i en mer glamorøs utgave. Denne hytta er i utgangspunktet ment som et tilbud til deg som liker å campe ute, men som i tillegg vil ha komforten ei hytte gir.

Arkitekt Norgeshus
Plantegning
Plantegning
Fasade med terrasse i front
Fasade med terrasse i front
Fasade med soverom
Fasade med soverom
fasade stue og soverom
fasade stue og soverom
Fasade med kjøkken
Fasade med kjøkken
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Stor, overbygd uteplass. Her kan du sove utendørs i hengekøye.
Stor, overbygd uteplass. Her kan du sove utendørs i hengekøye.

Hytteliv og camping i ett

Mange forbinder hyttelivet med gode stunder ikke bare inne, men også ute. Utsyn omfavner begge disse verdiene. Innen-dørs finner du det mest essensielle; soverom, bad og stue. Størrelsen på disse rommene er beskjedne, men med sin store overbygde uteplass får du allikevel den plassen du trenger. Her er tanken å kunne samles rundt utepeisen før man kryper til køys i henkekøya og kan sovne til lyden av suset fra trærne og våkne til lyden av fuglekvitter. Blir det kjølig å sitte ute, kan man trekke inn på stua og i stedet åpne glassveggen i front.

Moderne - Flat
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, hems med tv-stue? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la våre arkitekter tegne en hytte som passer din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 1
Bebygd areal 126,80 m2
BRA-i 34 m2
Lengde 13,20 m
Bredde 10,30 m
Etasjer 1
Klimafotavtrykk 9,17 tonn CO2e
4,90 Kg CO2e/m2/år
Endre