Bygge hytte

Finn inspirasjon til din hyttedrøm her.

Varghiet
Varghiet

Frihet og senkede skuldre

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. Norgeshus hjelper deg og dine med å utforme og bygge en hytte som bringer med seg trivsel og gode minner i mange år fremover.

Hvordan ser ditt hytteparadis ut?

Hyttemodellene på denne siden kan være til inspirasjon. Du kan også bla i vår egen hyttekatalog på nett, eller bestille den gratis hjem til deg. Norgeshus bygger hytter i alle størrelser og stiler. Velg et moderne eller tradisjonelt uttrykk, moteriktig eller rustikt. Gjør de tilpasningene du ønsker i samråd med de erfarne arkitektene i Norgeshus, eller la dem tegne noe helt eget for din tomt. Vi ønsker å bygge en hytte som gir deg og dine det pusterommet som dere ønsker.

Bygg hytte sammen med Norgeshus

Vi i Norgeshus vil gjerne hjelpe deg hele veien fra drøm til nøkkelferdig hytte. Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge hytte, får du en trygg og erfaren hytteleverandør i ryggen når du skal treffe de viktige beslutningene. Hvilken hytte og til hvilken pris? Finn din lokale forhandler eller ta kontakt med oss direkte for en hyggelig og uforpliktende prat om din hyttedrøm. 

Mann på langrenn i solnedgang
Bygge hytte

Prøv vår hyttevelger

Du har helt sikkert mange tanker rundt hvordan nettopp din drømmehytte er. Kanskje har du sett for deg hvor den skal være, hvordan den skal se ut og tenkt på alle de fine stundene du og dine skal ha på hytta. Gjennom hyttevelgeren kommer du ett skritt nærmere å virkeliggjøre hyttedrømmen!