Dråpen

- Dråpen kommer i tre varianter, Original, Moderne og Tradisjon. Felles for alle er den gode planløsningen

Arkitekt Jon Birger Grytdal
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje
Drapen_Fasade4.jpg
Drapen_Fasade4.jpg
Drapen_Fasade1.jpg
Drapen_Fasade1.jpg
Drapen_Fasade3.jpg
Drapen_Fasade3.jpg
Drapen_Fasade2.jpg
Drapen_Fasade2.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Virtuell visning
Smart kjøkkenløsning med to lange benker.
Smart kjøkkenløsning med to lange benker.

En kompakt, men innholdsrik bolig

Ett hus – tre helt forskjellige uttrykk. Det er først og fremst uterommene som skiller Dråpen Original, Dråpen Moderne og Dråpen Tradisjon fra hverandre. Dette viser hvordan et hus kan bli helt annerledes med kun få tilpasninger. Felles for alle er den gode planløsningen. Dette er en kompakt, men innholdsrik bolig. Store vindusflater sørger for mye lys og bidrar til økt romfølelse.

Dråpen Original har detaljering som mange liker og som passer inn i ulike miljøer.

Oppholdsrommene ligger i første etasje og soverommene i andre. Spisestua og stua ligger på hver sin side av kjøkkenet, som er innredet i en såkalt parallelform. Her får du et stort, sammenhengende oppholdsrom, der hele familien kan gjøre hver sine ting og samtidig være sammen. Kjøkkenet har godt med skapplass, dessuten er det mulig å ha innredning i hele høyden langs veggen mot trappa. Vinduene over kjøkkenbenken gir godt arbeidslys.

Både spisestuen og stuen er romslige med plass til flere sittegrupper og tv-møbler. Planløsningen er fleksibel og byr på mange innredningsmuligheter, og den fungerer godt for familier med barn i forskjellige aldersgrupper som har ulike behov.

I andre etasje er det bad, stue og tre soverom, hvor ett har et tilhørende rom som kan benyttes til oppbevaring eller garderobe.

Moderne hus - Flat tomt
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 3
Bebygd areal 89,2 m2
Bruksareal 139,9 m2
Lengde 12 m
Bredde 8,4 m
Etasjer 2
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?