Odel

- Ei stor tomt kan fortettes og deles med flere, eller du kan bygge herskapelig og nyte all plassen selv.

Arkitekt Norgeshus
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje
Odel_Fasade1.jpg
Odel_Fasade1.jpg
Odel_Fasade2.jpg
Odel_Fasade2.jpg
Odel_Fasade3.jpg
Odel_Fasade3.jpg
Odel_Fasade4.jpg
Odel_Fasade4.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Et stort kjøkken hører hjem i et herskapelig hus
Et stort kjøkken hører hjem i et herskapelig hus

Innholdsrik villa i herregårdsstil

Utvendig har boligen Odel preg av stolt herregårdsstil. Innvendig blir du betatt av høyden under taket, de mange detaljene og de luftige, lyse rommene. Odel gir deg følelsen av luksus og eleganse.

Den store hallen med dobbel takhøyde og dobbelt trappeløp, ønsker deg velkommen hjem. Gjennom en to-fløyet dør ser du rett gjennom stuen og videre ut til hagen på baksiden.

Et stort kjøkken på nærmere 27 kvadratmeter er praktisk plassert nært inngangspartiet. Rommet har selvfølgelig godt med plass til kjøkkenbord og stoler. Fire vinduer bidrar til at kjøkkenet blir lyst og trivelig. Vi ser for oss mange gode innredningsmuligheter; det er rom for en kjøkkenøy, plassbygde benker og hyller vil gi kjøkkenet en landlig og lun stil.

Foruten et toalett og en bod, består resten av denne etasjen av stuer. Stuene innbyr til å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Fra stuen er det utgang til hagen. Den ekstra takhøyden som er i alle rom, og som for øvrig var vanlig i slike majestetiske herskapshus, gir en ekstra god romfølelse. Oppholdsrommene er inndelt i kjøkken, spisestue, stue, og tv-stue, men dette kan lett endres, dersom det er ønskelig med en mer åpen løsning.

I andre etasje finner du 5 soverom, vaskerom, bad og loftstue med utgang til en flott buet balkong. Alle rommene får godt naturlig lys fra store vinduer. Det store soverommet har dessuten eget bad og et walk in-closet. Rommene er plassert rundt det åpne galleriet – noe som gir etasjen et svært elegant preg.

Herskapelig - Flat
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 5
Bebygd areal 188 m2
Bruksareal 320,8 m2
Lengde 15 m
Bredde 15,3 m
Etasjer 2
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?