Krystall

- Store vindusflater skaper gode og lyse oppholdsrom. Med vedlikeholdsvennlige spesialglass får du ekstra god varme- og lydisolering, og energi til både deg og boligen.

Arkitekt Norgeshus
Planløsning underetasje Krystall
Planløsning underetasje Krystall
Planløsning hovedetasje Krystall
Planløsning hovedetasje Krystall
Krystall_Fasade1.jpg
Krystall_Fasade1.jpg
Krystall_Fasade2.jpg
Krystall_Fasade2.jpg
Krystall_Fasade3.jpg
Krystall_Fasade3.jpg
Krystall_Fasade4.jpg
Krystall_Fasade4.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Virtuell visning
I Krystall får du ei stor stue med plass til både hyggelige fredagskvelder og store selskap. Herfra kan du gå ut til den delvis overbygde terassen, perfekt for norske sommerdager.
I Krystall får du ei stor stue med plass til både hyggelige fredagskvelder og store selskap. Herfra kan du gå ut til den delvis overbygde terassen, perfekt for norske sommerdager.

Romslig bolig for hele familien

Krystall er perfekt for en familie som ønsker flere oppholdsrom og lagringsplass. Prikken over i`en er den delvis overbygde terrassen - perfekt for norske sommerdager og -kvelder. Har du skrå tomt og ønsker et romslig hus, er Krystall et godt alternativ.

Krystall har fem store soverom, to bad, store oppholdsrom både i sokkel og hovedetasje. I tillegg har den praktiske garderoberom og flere boder.

Rominndelingen i Krystall er både praktisk og elegant løst. Fra vindfanget er det inngang til et garderoberom, og videre inn til en bod. Her er det med andre ord godt med lagringsplass til for eksempel uteklær og sko. Fra vindfanget er det også inngang til toalett.

Videre innover på hovedplanet, finner du en egen foreldreavdeling; et soverom med eget bad og garderoberom - pluss stue, kjøkken og spisestue.
Kjøkkenet på 37 kvadratmeter er romslig og praktisk innredet, med både kjøkkenøy og en vegg med masse skapplass. Spisestuen er plassert i tilknytning til kjøkkenet, ved en flott vindusvegg, og med utgang til verandaen. Med andre ord; dette er et praktisk og oversiktlig kjøkken med stor lagringsplass, gode arbeidsflater og rom for sosiale stunder.

Vegg i vegg med kjøkkenet ligger stuen. De store vinduene vil nok ta mye av oppmerksomheten også i dette rommet. Stuen er på 44 kvadratmeter og har rom for flere hyggelige sittegrupper. Fra stuen er det direkte utgang til verandaen utenfor.

I underetasjen kan barna regjere. Her finner du fire soverom og ei romslig stue. Også denne stua har vinduer fra gulv til tak, og herfra er det direkte utgang til en delvis overbygd terrasse. Badet i sokkelen er stort, med plass til dobbelvask, badekar, dusj og wc.

Herskapelig - Skrå tomt
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 5
Bebygd areal 234,6 m2
Bruksareal 300,9 m2
Lengde 21 m
Bredde 13,2 m
Etasjer 2
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?