Bestill huskatalog

Panorama

- Panorama er et arkitekttegnet ferdighus med flatt tak, store vindusflater og stramme linjer.

Arkitekt John Birger Grytdal
Planløsning underetasje Panorama
Planløsning underetasje Panorama
Planløsning andre etasje Panorama
Planløsning andre etasje Panorama
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Galleri
Plantegninger
Kjøkken med mye skapplass.
Kjøkken med mye skapplass.

Et hus med moderne linjer og god planløsning

Panorama er et arkitekttegnet ferdighus med flatt tak, store vindusflater og stramme linjer. Men det mest karakteristiske med dette huset er likevel den buede fasaden over terrassen som er med på å myke opp den ellers enkle og klassiske formen. Innvending byr boligen på en praktisk planløsning med romslige rom.

Carporten er forbundet til huset som gir et overbygd og skjermet inngangsparti. Fra vindfanget har du inngang til et separat garderoberom - en svært praktisk og ryddig løsning for oppbevaring av klær og sko. Badet med toalett er også plassert rett ved vindfanget.

Kjøkken og stue er i en åpen og luftig løsning. Bak rettløpstrappa som er sentralt plassert i rommet, ligger kjøkkenet «skjult». Dette bidrar til å skape avgrensede rom, selv om det er en delvis åpen løsning. Spisestuen binder kjøkkenet og stua sammen.

Stuens størrelse og fasong gir flere muligheter for møblering. Her har du god plass til sofagruppe, tv-møbler og en lesekrok.

Prikken over i’en er den sjenerøse terrassen som går i vinkel utenfor stua og kjøkkenet. Her har du plass for både sommermøblene og utegrillen – en plass hvor du kan nyte fine sommerdager.

Panorama har hele fem soverom. To ligger på hovedplanet, tre i sokkelen. Her har du i tillegg kjellerstue, bad, vaskerom og teknisk rom og bod. Fra kjellerstua er det direkte utgang til hagen.

Funkis - Skrå tomt - Energimerking
B
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 5
Bebygd areal 189,4 m2
Bruksareal 206,4 m2
Primærareal 206,4 m2
Lengde 18,6 m
Bredde 13,2 m
Etasjer 2
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?