Oasen

- Oasen er like fin inne som ute. De ulike terrassene gir gode uterom, mens den praktiske planløsningen sørger for god atmosfære inne.

Arkitekt Norgeshus
Planløsning Oasen
Planløsning Oasen
Oasen_Fasade1-2.jpg
Oasen_Fasade1-2.jpg
Oasen_Fasade3-4.jpg
Oasen_Fasade3-4.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
En revidert Oasen på Bømlo
En revidert Oasen på Bømlo

Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse.

Oasen består av to volum som er forskjøvet i forhold til hverandre, dette skaper flotte utearealer på begge sider. Fra den ene terrassen kan du gå opp trappa til takterrassen, den andre terrassen har utgang fra kjøkkenet - et perfekt sted for en liten kjøkkenhage med urter og krydder.

Inne skaper forskyvningen en praktisk løsning, med oppholdsrommene i en del, mens soverom, bad og vaskerom er plassert i den andre delen.

Store vindusflater sørger for mye naturlig lys og muligheter til å nyte en god utsikt. Fra stuen er det utgang til den overbygde markterrassen og trappen opp til takterrassen. TV-stuen kan benyttes som kontor, lekerom, gjesterom eller som fristed for litt større barn.

Kjøkkenet er praktisk og stort, og de store vinduene og den direkte utgangen til atriumet visker ut skillet mellom ute og inne.

Funkis - Flat
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 3
Bebygd areal 245,1 m2
Bruksareal 144,6 m2
Lengde 21,8 m
Bredde 14,9 m
Etasjer 1
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?