Bli forhandler i Norgeshus

Vi er stolte av å ha 136 av markedets beste entreprenører og byggmestere med på laget, men vi ønsker oss enda flere forhandlere. Vil du bli en av oss?

Les mer
Bli forhandler i Norgeshus

Er du vår nye forhandler?

Norgeshus har de mest fornøyde boligkundene i landet

Da Prognosesenteret presenterte oversikten over de boligutbyggerne i landet med de mest fornøyde kundene i enkeltkundemarkedet i 2019, kom Norgeshus på topp med en KTI på 81 poeng. 
Denne utmerkelsen tilhører hele kjeden slik at alle våre forhandlere kan bruke den i sin markedsføring. Dette gir stor effekt ute i markedet i kampen om nye boligkunder.

Etter helsemyndighetenes begrensninger i forbindelse med korona-krisen, har Norgeshus opprettholdt aktiviteten både hos forhandlere og hovedkontor. Vi har et godt gjennomarbeidet konsept som var klar for en digital hverdag. Derfor vil vi nå forsterke laget med flere forhandlere.

Vi skal nå ut til kunder i hele landet

Vi skal ha dekning i alle landets kommuner og vi skal ha flere forhandlere i kommuner hvor det bygges mye.
Norgeshus tilbyr et profesjonelt og gjennomarbeidet konsept samt en sterk merkevare som alle våre forhandlere formidler og er garantist for.

Som Norgeshusforhandler er du selvstendig, men samtidig står du sterkt med Norgeshus som samarbeidspartner. Og med samarbeidspartner mener vi fagkompetansen ved hovedkontoret, og ikke minst alle de andre forhandlerne i kjeden.

Som forhandler i Norgeshus får du:

  • Tilgang til bransjens beste arkitekt- og ingeniørkontor, les mer her.
  • Tilgang til ei markedsavdeling som jobber for at enda flere skal velge å bygge boliger og hytter med Norgeshus.
  • Tilgang til alt av maler, dokumenter og kontrakter du har bruk for i de ulike fasene av et byggeprosjekt.
  • Tilgang til markedets beste innkjøpsavtaler.
  • Tilgang til Norgeshus KPD, bransjens beste IT-løsning, som gjør at du har full kontroll på prosjektet via PC, nettbrett eller telefon. Prosjektet styres digitalt slik at man kan praktisere papirløs byggeplass.
  • Tilgang til kjedens KS/HMS system.
  • Tilgang til Norgeshusskolens kurs og samlinger
  • Alltid tilgang til entreprenørgarantier via Norgeshus Garanti
  • Delta på faglige og sosiale samlinger
  • Tett oppfølging av våre regionssjefer

Ved å bruke vårt konsept og med vår hjelp blir din hverdag enklere, slik at du kan ha fokus på å selge og bygge boliger og hytter. Alt annet får du via konseptet!

Ønsker du å vite mer?

Ønsker du å vite mer om Norgeshuskonseptet og hvilke fordeler det vil gi deg som forhandler? Ta kontakt med en av våre Regionsjefer for en uforpliktende prat: 

Region Nord:

Tony Røshagen
406 06 666 / tony.roshagen@norgeshus.no


Region Midt:

Henrik Østerlie
480 28 000 / henrik.osterlie@norgeshus.no 


Region Vest: 

Jonny Johansen
910 09 960 / jonny.johansen@norgeshus.no 


Region Øst:

Jan-Erik Kringlebotn
952 69 761 / jan-erik.kringlebotn@norgeshus.no

 

 

REFERANSE:

Norgeshus JOS-Bygg AS, Romerike

Norgeshus JOS-Bygg ble startet i 2002 og har vært med som forhandler i Norgeshus siden 2010 og har siden de ble med oss hatt en eventyrlig vekst. Både i forhold til økt omsetning og lønnsomhet.
I 2010 omsatte Norgeshus JOS-Bygg for 17,8 mill. og har siden den gang vokst jevnt hvert eneste år og hvert eneste år har lønnsomheten også økt i takt med omsetningsveksten. I 2018 omsatte firmaet for over 114 mill og hadde ett driftsresultat på over 12%.

Norgeshus JOS-Bygg har siden de ble med i Norgeshus mottatt en rekke priser for sitt arbeid. De har bitt årets forhandler og årets markedsfører i Norgeshus, de har blitt kåret til landets beste boligbygger av Boligprodusentenes forening og har også i flere år hatt høy KTI og ble i 2019 kåret til det byggefirmaet med de mest fornøyde kundene av Prognosesenteret.

Norgeshus JOS-Bygg bygget i starten primært eneboliger for kunder som har tomt, men har investert sitt overskudd i tomter for utvikling av prosjekter i egen regi som i dag utgjør brorparten av omsetningen i selskapet. Helt siden de ble med i Norgeshus har de brukt alle de ulike konseptene som Norgeshus har tilrettelagt for sine forhandlere og er et godt bevis for at vi har et konsept som skiller seg ut i bransjen.


Å gå inn i Norgeshus er mest trolig det beste valget jeg har tatt for selskapet.

– Jon-Olav Sigvartsen, daglig leder i Norgeshus JOS-Bygg

 

KONTAKT

Om du vil vite mer om Norgeshuskonseptet, ta kontakt med din lokale Regionsjef.

Henrik Østerlie
Regionsjef Midt-Norge
Tony Røshagen
Regionsjef Nord
Jan-Erik Kringlebotn
Regionsjef Øst
Jonny Johansen
Regionssjef Sør