Bestill hyttekatalog

Gi hyttedrømmen en første sjanse og bestill hyttekatalogen fra Norgeshus her! Hyttekatalogen inneholder mye inspirasjon til det som kan bli ditt fristed, og informasjon om hvordan Norgeshus kan gjøre det til virkelighet. Hyttekatalogen er helt gratis. Du kan velge mellom å lese hyttekatalogen på nett, eller få den levert i postkassen i løpet av 1–3 dager.

Hent inspirasjon fra hyttekatalogen

Å bygge hytte er for de fleste en investering i livskvalitet. Hva er viktig for deg og dine på hytta? Det begynner som et bilde i hodet, men skal bli en helt ekte hytte, hvor gode minner og lukten av god mat sitter i veggene. Hyttekatalogen fra Norgeshus samler masse ideer, som du kan bruke som inspirasjon. I hyttekatalogen vil du finne hyttetegninger med forskjellige planløsninger og stilmessige uttrykk, og ikke minst erfaringer som våre kunder har gjort seg. Vi hjelper deg med å tilpasse hytta fra hyttekatalogen. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt unikt for din hyttetomt.

Fra hyttekatalog til ferdig hytte

Når du har sett i hyttekatalogen, kan du ta kontakt med din lokale forhandler for Norgeshus. Du finner våre forhandlere over hele landet. Vi setter opp hytta på stedet. Norgeshus-forhandlerne kan lene seg på boligbransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontor. Vi er her for deg!

Les mer om å bygge hytte med Norgeshus her.

Les eller bestill huskatalog

Har du tomt?

Byggekommune