Tverrfaglig perspektiv gir bedre løsninger

Vårt dyktige ingeniør- og arkitektkontor er boligbransjens største og mest komplette, med 43 medarbeidere med kunnskap og kapasitet til å prosjektere de fleste typer bygg. En av våre styrker er det tette samarbeidet mellom arkitekter, ingeniører og arealplanleggere.

Les mer
Ansatte ved Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor
Ansatte ved Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor

Vi leverer tjenester av høy kvalitet, med tverrfaglig fokus på god design, arealeffektive løsninger og kundetilfredshet. Vi tror på tett dialog mellom alle involverte parter og jobber hardt for å innfri små og store kunders ønsker og forventninger.

Vår styrke er det store tverrfaglige miljøet på kontoret, som er med å sikre høy kvalitet og bærekraftige løsninger.

KONTAKT

Kontaktperson Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor (Niak)

Jan Tore Tangstad
Leder ingeniør- og arkitektkontor

Ledige stillinger ved Norgeshus Ingeniør- og arkitektkontor

Vi er stolte av å kunne skilte med å være en av bransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontor, samlet under ett og samme tak. I dag er vi 43 medarbeidere, men er stadig på utkikk etter flere dyktige folk. 

Les mer
Hos Norgeshus er det tett samarbeid mellom ingeniører og arkitekter. F.v: Marit, Jenny, Kristin og Roar
Hos Norgeshus er det tett samarbeid mellom ingeniører og arkitekter. F.v: Marit, Jenny, Kristin og Roar

Nå er vi på utkikk etter følgende kompetanse:

Byggesaksrådgiver

Vi opplever økt oppdragsmengde hos våre byggesaksrådgivere - nå trenger vi forsterkninger! Er du ingeniør/sivilingeniør med god kjennskap til plan- og bygningslovgivningen fra kommunal saksbehandling og/eller erfaring som ansvarlig søker, da kan det være at det er akkurat deg vi leter etter. Som byggesaksrådgiver i Norgeshus vil du jobbe tett med våre forhandlere, samt våre ingeniører og arkitekter på hovedkontoret. Jobben vil bestå i utforming av bygge- og delesøknader i hele spekteret av tiltak, fra små tilbygg til større leilighetsprosjekter, næring- og industribygg.

Hos oss vil du også få være med på å bygge opp avdelingens fagmiljø og være sentral i utvikling av helhetlige løsninger for våre prosjekter. Om du er en positiv person som har relevant erfaring og kompetanse, og lyst til å bidra til å opprettholde et av Norges mest fornøyde arbeidsmiljøer, da ønsker vi å høre fra deg! SØK HER

 

 

Spreke ingeniører og arkitekter på hengekøyetur i Trollheimen.  

 

Sivilarkitekt/master i arkitektur

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi på arkitektgruppen hos Norgeshus en ny medarbeider med utdanning som sivilarkitekt / master i arkitektur. Arkitektgruppa har et ungt og kreativt miljø med 10 medarbeidere som leverer tjenester til forhandlere i Norgeshuskjeden og private kunder. Hos oss har vi stort spenn i arbeidsoppgaver. Du vil kunne få ansvar for hele prosjekteringsprosessen fra den første kundekontakten og til bygget står ferdig. Prosjektene våre varierer mellom leilighetsprosjekter, eneboliger, næringsbygg, barnehager, skoler, omsorgsboliger og kontorbygg. I tillegg gjør vi arkitektkonkurranser og utvikler konsepter for Norgeshuskjeden.

Vi ønsker oss en selvstendig person med en konseptuell tilnærming til arbeidet og interesse for helhet og sammenheng i arkitekturen, fra den overordnede i situasjonsplan og ned i byggets detaljer. Vi tegner prosjektene våre i ArchiCAD, og det er en fordel om du har erfaring med det fra før.

Ser frem til å høre fra deg! SØK HER

Store flotte lokaler gjør samarbeid på tvers av avdelingene enkelt 

Store flotte lokaler gjør samarbeid innad og på tvers av avdelingene enkelt.  

Kalkulatør 

Ingeniør-gruppa består i dag av 16 ansatte med allsidig bakgrunn og solid kompetanse. På denne avdelingen i Norgeshus jobber vi med alt fra småhus til større leilighetsprosjekter. Vi har spredt faglig kompetanse med arkitekturprosjektering, konstruksjonsteknikk, BIM, byggesak, kalkulasjon mm.                         

Til ingeniør-gruppa søker vi deg med erfaring og kompetanse innen kalkulasjon. Som kalkulatør i Norgeshus vil du jobbe tett med våre forhandlere og sammen med våre egne ingeniører og arkitekter ved hovedkontoret. Jobben vil bestå i kalkulering av småhus,hytter, flermannsboliger og større prosjekter i Norgeshusregi.

Arbeidsverktøyet vil være Holte Smartkalk.

Du vil også være med på å utvikle avdelingens fagmiljø og være sentral i utvikling av helhetlige løsninger for våre prosjekter. Vi jobber i tett samarbeid med entreprenør og øvrige prosjekterende.

Er du den vi ser etter? SØK HER